Darček maska na tvár mini REGENERATION E v hodnote 14 € ku každej objednávke nad 59 €

PURDERM

Roll on na vyrážky na mastnú, problematickú pokožku PURDERM

Hodnotenie:
100%
12,90 € / 10ml
Dostupnosť: Skladom
SKU
600825
Efektívny roll-on predstavuje rýchlu SOS starostlivosť, napomáha regulácii kožného mazu a cielene znižuje výskyt vyrážok a uhrov. Môže tvoriť súčasť liečby akné ale aj neskoré akné.
  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Certifikát zaručuje dodržiavanie najvyšších štandardov vo výrobe.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE ČISTENIE
– REDUKUJE NEČISTOTY POKOŽKY

Roll On na vyrážky z produktovej línie PURDERM od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS jemne a efektívne pomáha problémovej pleti v každom veku prinavrátiť dobrý vzhľad. Predstavuje rýchlu SOS starostlivosť kdekoľvek ste. Vďaka svojím keratolytickým vlastnostiam a regulácii kožného mazu pomáha kyselina mliečna, salicylát sodnýzinok rýchlo a cielene znižovať výskyt vyrážok a uhrov. Alantoínvýťažok z koreňa sladkého drievka upokojujú ľahké začervenania a mierne zapálené miesta. 

Je vhodným doplnkom terapeutickej starostlivosti o akné a neskoré akné aj pre citlivú pleť. Každodenné čistenie je vhodné aj pre mužov s mastnou pokožkou.

Hlavné zložky:

KYSELINA MLIEČNA
· Pôsobí proti vyrážkam a čiernym bodkám.
· Reguluje tvorbu kožného mazu.

SALICYLÁT SODNÝ
· Pôsobí proti vyrážkam a čiernym bodkám.
· Reguluje tvorbu kožného mazu.

ZINOK
. Zmenšuje póry.
· Pôsobí proti vyrážkam a čiernym bodkám.
· Reguluje tvorbu kožného mazu.

ALANTOÍN
· Vyživuje a ochraňuje pokožku.
· Upokojuje svrbenie.
· Podporuje tvorbu nového tkaniva.

KOREŇ SLADKÉHO DRIEVKA
· Má upokojujúci účinok a redukuje podráždenie pokožky.
· Jeho antioxidačné vlastnosti chránia pokožku pred predčasným starnutím.

Aplikácia

Kozmetický produkt určený na vyrážky a zápaly opatrne nanášajte na postihnuté miesta niekoľkokrát za deň.

dadosens-purderm-aplikacia-roll-on

dado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefity
DADO SENS Dermocosmetics - prírodná dermokozmetika založená na prírode s extrémne vysokými nárokmi na citlivú pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnosť potvrdená certifikačnou organizáciou CSE "Certified sustainable economics".

Vyhýbame sa neovereným a sporným látkam. Obsahuje 0% hliníkových solí, 0% živočíšnych výťažkov, 0% PEG, 0% minerálnych olejov, 0% parafínov, 0% syntetických glykolov, 0% silikónov, 0% ftalátov, 0% etanolamínov, 0% oxybenzónov, 0% formaldehydu, 0% syntetických vôní, 0% mikroplastov. Väčšina produktov je bez lepku a vegan!

Podrobnosti
SKU600825
UrčenieTvár
EAN4011140211511
VýrobcaDADO SENS
Produktová líniaPURDERM
Typ pletiAB problemova-aknozna-plet, Mastná pokožka, akné, neskoré akné
Balenie10ml
KategóriaČistenie pleti
Write Your Own Review
Hodnotený produktRoll on na vyrážky na mastnú, problematickú pokožku PURDERM
Your Rating
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ALLANTOIN

    ALANTOÍN
    Prírodná aktívna látka, ktorá sa nachádza sa v kozmetike ANNEMARIE BÖRLIND extrahuje z rastlín kostihoja a pagaštanu konského. Má silné upokojujúce, protizápalové účinky a dokáže zmierniť začervenanie a podráždenie. Okrem toho poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu a urýchľuje hojenie.

  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • CAPRYLYL / CAPRYL WHEAT BRAN / STRAW GLYCOSIDES Rastlinné glykozidy na báze pšeničných otrúb, získané z mastných alkoholov (z kokosového oleja a palmového oleja) a glukózy (z pšenice). Povrchovo aktívne činidlo a rozpúšťadlo získané zo surových rastlín.
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN] Karagenan. Prírodná gélová látka získaná z červených a fialových morských rias, pozostávajúca zo zmesi polysacharidov. Používa sa ako zahusťovadlo alebo emulgátor.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE

    SLADKÉ DRIEVKO
    Draselná soľ glycyrhizínovej kyseliny. Účinná zložka získaná z koreňa sladkého drievka. Zmierňuje podráždenie na pokožke.

  • FUSEL WHEAT BRAN / STRAW GLYCOSIDES Rozpúšťadlo a emulgátor. Je to látka prírodného pôvodu. Vzniká glykozyláciou alkoholov získaných z hydrolyzátov pšeničných otrúb a stebiel. Zjemňuje, hydratuje a upokojuje pokožku.
  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • LACTIC ACID

    KYSELINA MLIEČNA
    Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.

  • MALIC ACID

    KYSELINA JABĹČNA
    Ovocná kyselina, jedna z alfa hydroxykyselín (AHA). Má hydratačné, antioxidačné a protizápalové účinky, zároveň vyhladzuje a zjemňuje pokožku. Kožné/pigmentové škvrny sa rýchlejšie odstraňujú. Využíva sa pre vyrovnanie pH výrobkov. Má tiež výborné exfoliačné účinky vďaka obsahu AHA kyselín, podporuje hydratáciu pokožky a stimuluje v nej produkciu kolagénu.

  • POLYGLYCERYL-5 OLEATE Emulgátor z rastlinných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina olejová. Používa sa ako alternatíva k polyetylénglykolu (PEG) a trietanolamínu (TEA). Je to vynikajúci, jemný emulgátor, ktorý zlepšuje väzbu vody a oleja vo výrobku a podporuje jeho dobrú textúru, tiež napomáha stabilizácii produktu a funguje ako povrchovo aktívna látka. Zmäkčuje pokožku. Je schválený pre použitie v certifikovanej prírodnej kozmetike, je vhodný pre vegánov.
  • SODIUM COCOYL GLUTAMATE Sodium Cocoyl Glutamate je prírodný tenzid, povrchovo aktívna látka, ktorá pomáha spojiť vodnú a olejovú zložku. Vďaka tomu pomáha odstraňovať nečistoty, v prírodnej kozmetike nahrádza funkciu sulfátov. Je vhodný aj pre citlivú pokožku, nedráždi a zbytočne nevysušuje. Vyrába sa najčastejšie z kokosového oleja. Nájdeme ho v šampónoch, v sprchových alebo čistiacich pleťových gelích.
  • SODIUM SALICYLATE Sodná soľ kyseliny salicylovej. Používa sa v zložení produktov určených na problematickú alebo zrelú pleť. Okrem toho, že salicylát sodný pôsobí ako konzervant a denaturačný prostriedok, má v kozmetike tiež antimikrobiálne a protizápalové účinky.Jemne rozpúšťa rohovinu pokožku, má mierny exfoliačný efekt a chráni pokožku pred poškodením. Vyskytuje sa prirodzene v mnohých rastlinách, najznámejšou je vŕba.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • ZINC PCA Zinočnatá soľ kyseliny pyrrolidonkarboxylovej (PCA). Prirodzene sa vyskytuje v pokožke, kde má za úlohu udržiavať jej prirodzenú mieru vlhkosti. Je rozpustná vo vode či alkohole, v tukoch je naopak nerozpustná. Má adstringentné a antibakteriálne účinky a pomáha regulovať produkciu mazu, a z tohto dôvodu sa pridáva do kozmetických produktov určených pre mastnú alebo problematickú pleť.
Súvisiace články